Galatasaray Fırsat Tepti

Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Başakşehir’in puan kaybettiği haftada sahasında Sergen Yalçın’ın teknik direktörlüğünü yaptığı Kayserispor’a 2-1 mağlup oldu.

GALATASARAY KAYSERİSPOR MAÇ ÖZETİ (1.YARI)

Kayserispor ilk dakikalarda etkili geldi. Umut’un kazandığı top sonrası sağ çaprazdan Deniz Türüç vurdu, top Muslera’da kaldı. Devamında aynı noktadan bu kez Umut vurdu, Muslera bir kez daha başarılıydı.

12’de Galatasaray tehlikeli geldi.  Sol kanatta topu alan Rodrigues, Podolski’yle verkaça girdikten sonra ceza alanına girdi ve sol çaprazdan vuruşunu yaptı ancak top farklı şekilde üstten auta gitti.

29.dakikada Kayserispor golü buldu. Sağ kanattan Deniz Türüç’ün kullandığı köşe vuruşunda ön direğe iyi hareketlenen Mabiala, Semih Kaya’nın üzerinden kafayı vurdu ve Muslera’yı avladı: 0-1

44.dakikada Kayserispor gole yaklaştı. Sol kanattan Güray’ın içeriye kestiği topa gerilerden gelen Umut zor pozisyonda dokundu, Muslera tek hamlede kontrolü sağladı.

45+4’te Kayserispor farkı ikiye çıkardı. Kayserispor ilk golde olduğu gibi sağ kanattan Deniz Türüç’le köşe vuruşu kullandı. Bu kez Levent Gülen kafayı vurdu ve Muslera’yı bir kez daha avladı: 0-2

İkinci golün santrası olmuyor! Kayserispor, Galatasaray deplasmanında soyunma odasına 2-0’lık üstünlükle gidiyor.

GALATASARAY KAYSERİSPOR MAÇ ÖZETİ (2.YARI)

İkinci yarıda iki takım da karşılıklı pozisyonlar üretmeye çalıştı ancak başarılı olamadı.

70.dakikada sağ kanatta topu alan Varela, önünü boşaltıp sol ayağıyla şutunu çekti. Top üstten auta gitti.

Galatasaray tribünlerinden takım ve yönetim aleyhine yoğun tezahüratlarda bulunuyor.

81.dakikada Josue’nin ara pasıyla sağ kanattan son çizgiye inen Semih’in içeriye çevirdiği topta Podolski önünü boşalttı ve müsait durumda vuruşunu yaptı, top çerçeveyi bulmadı.

82’de Kayserispor kontra atağında sol kanattan ceza alanına giren Welliton, topu gerilerden gelen Rotman’ın önüne bıraktı. Rotman’ın ceza alanı ön çizgisinden yerden şutunda top yandan auta gitti.

87.dakikada Kayserispor üçüncü gole yaklaştı. Köşe vuruşu sonrası Galatasaray savunmasının bir türlü uzaklaştıramadığı topta Güray sol çaprazdan vuruşunu yaptı, üst direğe çarpan top auta çıktı.

89’da fark bire indi. Galatasaray atağında sağ kanattan Bruma çok iyi kesti, ön direkte çok iyi yükselen Eren Derdiyok, Ahamada’dan önce kafayı vurdu ve topu ağlara yolladı: 1-2

90’da Galatasaray tehlikeli geldi.  Galatasaray baskıyı artırdı. Sinan Gümüş’ün ceza alanı dışından sert şutunda top az farkla ütten auta gitti.

90+1’de Galatasaray sağ kanattan etkili geldi. Bruma’nın içeriye çevirdiği topta savunma sektirdi, Podolski önünü boşaltıp golü yaptı ancak hakem öncesinde Eren’in faul yaptığını belirtti. Top Kayserispor’da…

90+4’te Galatasaray son saniyelerde gole çok yaklaştı. Soldan Linnes’in içeriye yuvarladığı topa penaltı noktası üzerinde müsait durumdaki Eren ayağının içiyle vurdu. Top yandan auta çıktı.

Hüseyin Göçek son düdüğü çaldı. Galatasaray, kendi sahasında Kayserispor’a 2-1 mağlup olarak zirve yarışında önemli bir yara aldı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu