Gazimağusa ve Alsancak’ta Vahim Zarar ve Darp

Polis Genel Müdürlüğü Basın subaylığından yapılan açıklamada, Alsancak’ta ve Gazimağusa’da Vahim zarar ve Darp olaylarından tutuklamaların gerçekleştirildiği ve soruşturma açıldığı belirtildi.

PGM Basın Subaylığından yapılan açıklamada,

VAHİM ZARAR VE CİDDİ DARP
1.     11.06.2017 tarihinde,  saat 03:30 sıralarında,  Alsancak’ta bir eğlence mekanın park yeri içersinde, D.A.(E-32,) kendisine baktığı gerekçesiyle tartıştığı Eralp Adem KORDAĞ’ın yüzüne yumruk vurmak suretiyle adı edileni ciddi şekilde darp edip adı edilenin çenesinin kırılmasına sebep olmuştur.

Açıklamada, bahse konu şahsın tutuklandığı, soruşturmanın devam ettiği,

2.     11.06.2017 tarihinde, saat 23:00 sıralarında, Gazimağusa’da, İsmet İnönü Bulvarı üzerinde D.B.G. (E-27), arkadaşına laf söylediği gerekçesiyle İlker GÖL’ün burnuna kafasıyla vurmak suretiyle adı edilenin burun kemiği ile bir dişinin kırılmasına sebep olmuştur. Bahse konu şahıs tutuklanmış , soruşturmanın devam ettiği,

VAHİM ZARAR, KAVGA VE RAHATSIZLIK (GELİŞME)
10.06.2017 tarihinde, saat 00:30 sıralarında,  Gazimağusa’da İsmet İnönü Bulvarı üzerinde meydana gelen kavga sırasında, Y.Ö.(E-21) ile kavga edip adı edilenin burun kemiğinin kırılmasına sebep olmaktan aranan Y.E.B.(E-21) bulunarak tutuklandığı ve soruşturmanın devam ettiği açıklandı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu