Güney Kore’den Tanıtımda Premier League Atağı

Attığı gollerle Güney Kore’yi tanıtacak… İngiltere Premier League takımlarından Tottenham Hotspur’un forveti Son Heung-min Güney Kore’nin fahri turizm elçisi oldu.

Kore Turizm Organizasyonu, Premier League ekiplerinden Tottenham Hotspur’un forvet oyuncusu Son Heung-min ile fahri turizm elçisi olarak anlaşmaya vardı.

Kore Turizm Organizasyonu (Korea Tourism Organization), İngiltere’de “Sonny” lakabıyla anılan oyuncu ile “This is my Korea, what’s yours?” temalı bir tanıtım videosu hazırlayacak. Koreli oyuncu İngiltere ve Avrupa’da ülkesinin tanıtım yüzü olacak.

Son Heung-min’in hızlı, tutkulu oyun stili ve eğlenceyi seven kişiliğine gönderme yapılarak ülkesinin zenginlikleri ve Güney Kore’nin özellikleriyle bağlantı kurularak bir içerik oluşturulacak.

OKUMA ÖNERİSİ: Hayallerin ülkesi Güney Kore gezi rehberi

Hazırlanacak video, Kore Turizm Organizasyonu’nun sosyal medya kanallarında ve çeşitli dijital mecralarda yayınlanacak.

Koronavirüs salgınını başarılı bir şekilde yöneten, pandemi sonrası için turizmde önemli hedefler belirleyen Güney Kore; bu tarz tanıtım çalışmaları ve turizm elçileriyle daha seyahat severi, turisti ülkeye çekmeyi planlıyor.

—O—

Son Heung-min hakkında

Son Heung-Min, 1992 yılında Güney Kore’nin Chuncheon kentinde doğdu. Güney Koreli futbolcu Premier League ekiplerinden Tottenham Hotspur takımında forma giymektedir.

Son Heung-Min, daha önce Bundesliga’nın Bayer 04 Leverkusen ve Hamburg takımlarında oynadı.

Kaynak : Turizm Günlüğü

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu