MÜSİAD Karlsruhe Şubesi Açıldı

MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği) Karlsruhe şubesi açıldı ve AGİK (Avrupa Genel İdare Kurulu) toplantısı gerçekleştirildi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin MÜSİAD KIBRIS ile temsil edildiği toplantılara Müsiad Kıbrıs Başkanı Okyay Sadıkoğlu ve yönetim kurulu üyeleri  katıldı.

Almanya’nın Karlsruhe kentinde gerçekleştirilen açılışa çok sayıda iş adamının yanısıra Türkiye ve Almanya’nın iş adamlarıyla birlikte siyasiler de katıldı. Açıklamada,Karlsruhe şubesi bölgesinde lider iş adamı derneği olmayı hedefliyor denildi.

Müsiad Kıbrıs Başkanı Okyay Sadıkoğlu yaptığı yazılı açıklamada , Almanya’nın Köln şehrinde 30 Eylül-01 Ekim tarihlerinde  gerçekleşen AGİK (Avrupa Genel İdare Kurulu) toplantısında B2B İkili iş görüşmeleri ve Türkiye-Almanya Ekonomik İlişkileri konulu Panelinde düzenlendiği belirtildi. Ayrıca Müsiad Kıbrıs Başkanı Okyay Sadıkoğlu ”Kıbrıs’ın Dünü-Bu günü”konulu konferans verdiğini açıkladı.

AGİK Köln toplantısında değişen dünya piyasalarında analizler için,Başkanlar,Sektör kurulları ve teşkilatlanma toplantıları da gerçekleştirildiği ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ekonomik kalkınma stratejilerininde ele alındığı vurgulandı.

20 Aralık 2016 tarihinde açılacak olan Müsiad Amsterdam şubesi açılış çalışmalarına katkıda bulunmak ve bir dizi ziyaret yapmak üzere Hollanda’ya geçen Müsiad Kıbrıs Başkanı Okyay Sadıkoğlu çalışmalarını tamamlayıp yurda döndü.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu