SAĞLIK BAKANI PİLLİ, KUZEY KIBRIS TURKCELL HEYETİNİ KABUL ETTİ

Sağlık Bakanı Ali Pilli, Kuzey Kıbrıs Turkcell heyeti ile görüştü. Bakan Pilli görüşmede, Covid 19 ile teknolojik altyapının öneminin daha iyi anlaşıldığını belirterek, bu bağlamdaki çalışmaların süreceğini vurguladı.

Sağlık Bakanı Ali Pilli, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Murat Küçüközdemir ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Murat Küçüközdemir, kabulde, pandemi döneminde Sağlık Bakanlığıyla Güvende Kal başta olmak üzere pek çok projeyi hayata geçirdiklerini aktardı.

Teknolojinin ilerlemesi ve bununla birlikte hayatı kolaylaştıracak uygulamaların gelecekte de devreye alınması için ellerinden geleni yaptıklarını aktaran Küçüközdemir, “İletişim hızla gelişiyor. Bizim bu hıza ayak uydurmamız gerekiyor. Adamıza 4.5G’yi getirerek fiber altyapısına yatırımları hızlandırmak istiyoruz. Hükümetimizin desteğiyle adamızı dijital dönüşüm yolunda dünya standartlarına taşıma arzusundayız” dedi.

Sağlık Bakanı Ali Pilli de, Covid-19’un hayatımıza girmesiyle teknolojik altyapının öneminin daha iyi anlaşıldığını ve iki kurum arasında yürütülen iş birliğinin bu açıdan çok önemli olduğunu belirtti.

Pandemi döneminde güzel çalışmalar yapıldığını aktaran Pilli, bundan sonrasında da işbirliklerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Görüşmede, gonuldenbagliyiz.biz dijital sosyal sorumluk platformuyla ilgili bilgiler de aktarıldı. Ardından Murat Küçüközdemir, Bakan Pilli’ye adına yaptıkları bağışın sertifikasını takdim etti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu