Tourism Diary Dergisi 2. Sayısı Okurlarıyla Buluştu

Seyahate dair konuları herkese hitap eden bir yaklaşımla ele alan seyahat dergisi Tourism Diary, bilinmeyenlerin ve az bilinenlerin keşfi için okurlarıyla buluşmaya devam ediyor.

Üç aylık periyotlarla yayınlanan Tourism Diary’nin ikinci sayısına dijital platformlar üzerinden ulaşılabiliyor.

Yoğun geçen günlük yaşamın içerisinde okurlarına nefes alabilmeleri için birbirinden güzel destinasyon önerilerini #TGilekeşfet mottosuyla sunan Tourism Diary seyahat dergisi, Türkiye’nin yurt içi ve yurt dışı turizm hareketliliğine katkıda bulunmaya devam ediyor.

SONBAHAR SEÇKİLERİ

Tourism Diary02 Dergisi, ikinci sayısında; yılın en güzel mevsimi sonbaharın gelişini birbirinden güçlü dosya konularıyla karşılıyor.

Sonbaharın aşk kokan en iyi yurt içi ve yurt dışı rotalarını, en popüler sonbahar duraklarını, spor meraklıları için en iyi yürüyüş ve ekstrem adreslerini, yüksek modanın sonbahar koleksiyonlarını, en özel yoga programlarını ve uzun yolda giderken dinlenebilecek çalma listelerini okurlarıyla buluşturuyor.

SEYAHAT YAZARLARINDAN EN ÖZEL KONULAR

Görsel tasarım yönetmenliğini tecrübeli Tasarımcı Berkant Aşık’ın yaptığı derginin bu sayısında; alanında uzman yazarlar, seyahat severleri harekete geçirecek en özel konuları kaleme aldı:

  • Seyahat Yazarı Sahra Gülal; sizi, ünlü Şarkıcı Teoman’ın İstanbul’da Sonbahar parçası ile şehrin floristik müzesini keşfe çağırırken, Sofya’dan Filibe’ye uzanan dopdolu bir Bulgaristan seyahatine götürüyor.
  • Mevsimin hafta sonlarını dibine kadar yaşamak isteyenleri ise Bolu yaylalarına davet ediyor; en özel rotaların Seyahat Yazarı Mürde Deniz Berksan.
  • “Gerçek bir doğa tatili yapmak için kamp malzemeleri listesinde neler olmalı?” sorusuna ışık tutan Gezgin ve Seyahat Blogger’ı Melih Daşgın, en iyi önerilerini sizler için sıraladı.
  • Noel ve yılbaşı heyecanını en özel nehir turlarıyla karşılamak isteyenlere Cruise turlarının önde gelen markalarından Cruisera, program detaylarını sizin için açıkladı.
  • Cruisera ile eşsiz bir nehir turuna çıkan Seyahat Yazarı Ali Dağlar, gizemli Ren Nehri’nin hikayesiyle düşlerinizi gerçek kılmaya geliyor.
  • İngilizce yayın yapan yeni nesil sosyal seyahat platformu Travelinsightpedia‘nın seyahat yazarlarından biri olan Mislav Trconic, Londra’da gezilecek en güzel noel yerlerini listeliyor.
  • SECONDAudits’in Kurucusu Mustafa Oğuz ise İstanbul’da füzyon mutfağını deneyimleyebileceğiniz en iyi 6 restoranı okurları için paylaşıyor.

Tüm sayılarına dijital platformlardan (magzter.com/Tourism-Diary-2-sayi – dijitalbasin.com/Tourism-Diary-2-sayi) ve turizmgunlugu.com (Tourism Diary02) üzerinden erişilebilen Tourism Diary Dergisinin 2. sayı basılı formatına reklam ve Aralık-Ocak-Şubat aylarını kapsayan 3. Sayısına haber ve reklam vermek isteyenler iletisim@turizmgunlugu.com adresine mail atabilirler.

Kaynak : Turizm Günlüğü

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu