Türkiye Uçuşları Dahil Bilet Satışlarında %50’ye Varan İndirim

Rus havayolu firması S7 Airlines, yurt içi, Avrupa ve Ortadoğu uçuşları için bilet satışlarında %50’ye varan indirim kampanyası başlattı.

Rusya merkezli havayolu firması S7 Airlines, 20 Eylül’den yıl sonuna kadar olan uçuşlar için 15 – 17 Eylül 2021 tarihleri arasında bilet alanlar için indirim kampanyası başlattı.

Rus havayolu firması, özellikle “kadife sezon” için yurt içinde Moskova, Irkutsk ve Novosibirsk’ten Soçi ve Krasnodar’a gerçekleşen uçuşlar için önemli indirimler sunuyor.

S7 Airlines, diğer yandan yurt dışı uçuşları için de indirimli biletler sunuyor.

Moskova’dan Mısır tatil destinasyonları Hurghada’ya 18 bin Ruble’ye ve Şarm El – Şeyh’e 20 bin Ruble’ye uçuş imkanı sunuyor.

BİN 100 TL’YE MOSKOVA’DAN ANTALYA’YA UÇUŞ İMKANI

İndirimli bilet sunulan diğer uluslararası destinasyonlar arasında Birleşik Arap Emirlikleri de yer alıyor. Moskova – Fujairah ve Novosibirsk – Ras al-Khaimah uçuşları için indirimli biletler sunuluyor.

İndirim kampanyası kapsamında Moskova’dan Antalya’ya gidiş – dönüş uçak bileti 9 bin 500 Ruble’ye (yaklaşık 1.100.00 TL) satın alınabiliyor. Fakat bu uçuşlarda indirim kampanyası için tarih sınırlaması söz konusu; indirimli olarak Türkiye’ye sadece 19 Ekim’de gidip 21 Ekim’de geri dönmek koşuluyla indirim kampanyasından faydalanabilirsiniz.

Kaynak : Turizm Günlüğü

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu