UBP Kurultayı Canlı Aktarım; Kurultay Hareketliliği Ülkede Hareket Oldu

Ulusal Birlik Partisi (UBP) 22. Olağan Genel Kurultayı, bugün ve yarın Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştiriliyor.

Ulusal Birlik Partisi (UBP) 22. Olağan Genel Kurultayı, bugün ve yarın Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştiriliyor. Genel başkanlık için 3 adayın yarışacağı kurultay, bugün saat 09.00’da başladı ve yarın oy sayımının ardından tamamlanacak.

Oy verme işlemi bugün 13.00-21.00, yarın ise 09.00-18.00 saatleri arasında yapılacak.

UBP üyesi 16 bin 484 kişinin oy kullanabileceği kurultayda, yaklaşık bin yeni üye ise üyeliklerinin üzerinden 6 ay geçmediği için oy kullanamayacak.

Saat 14:40 Parti Meclisi adaylarından biri olan Ahmet Savaşan Gıynık mikrofonlarına konuştu. Ulusal Birlik Partisi Kurultay hakkında oluşan kalabalık için ülkede hareket olarak değerlendirdi.

Savaşan, “İnsanlarımız ülkenin dört bir yanından geliyor. UBP, siyasetinde yeni başkanını seçmek için üyeler geliyor. Ayrıca bu organizasyon ile başbakan da seçilecek. 182 aday olan parti meclisi adayları da partinin geleceğine katkı koymak için çalışıyor. Pandeminin yaralarını sarmak için önümüzde bir fırsat var. Ocak ayındaki seçimde tek başına iktidarın fişeği burada atılacak. Parti Meclisi’nde olan kişilerinin de görevi ülkeyi daha iyi geleceğe taşımaktır. Burada sadece sıralama vardır kazanan kaybeden yoktur. Parti meclisine de Genel başkanlığa da kim gelirse gelsin buradan el ele çıkacağız. Güzel bir gün güzel bir seçim. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun”

 

Saat 14.00‘de kapıların açılması ile birlikte oy verme işlemi başladı. Ulusal Birlik Partisi üyeleri sandık başına gidiyor

Kaynak: Gıynık Gazetesi

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu