Gaziantep’te Çatışma, 1 Terörist Ölü Ele Geçirildi

Gaziantep’te çatışma çıktı. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma çıktı. Çatışmada 1 terörist etkisiz hale getirildi 1 polis de yaralandı. Çok sayıda silah sesi duyuldu.

Son dakika: Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde saat 15.23 sıralarında peş peşe silah sesleri gelince bölgeye takviye ekipler ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gaziantep’te 2 teröristin Emniyet Müdürlüğü’ne saldırı girişiminde bulunduğu öğrenildi. Teröristlerden biri çıkan çatışmada olay yerinde öldürüldü. İkinci teröristin ise otoparka kaçtığı, Özel Harekat Timleri tarafından operasyon düzenlendiği bildiriliyor.

KAPIDAN İÇERİ GİRMEYE ÇATIŞTILAR

edilen bilgilere göre teröristlerin Emniyet Müdürlüğü’nün arka kapısında, park yerinin girişindeki kapıdan içeriye girmek istediği sırada kapıdaki nöbetçi polisin girmelerine engel olmaya çalışması sırasında teröristlerden birinin silahını çıkarıp ateş ettiği öğrenildi. Bu sırada bir polis ile kapının yakınında bulunan bir çocuk da yaralandı. Silah sesleri üzerine terör ekipleri hemen müdahale etti ve teröristlerden biri öldürüldü.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu