Tourism Diary Yayın Hayatına Başlıyor

Turizm ve seyahat sektörüne yönelik yayın yapan Turizm Günlüğü, Türkiye’nin turizm pazarından daha fazla pay alması için yurt içi ve yurt dışı pazarlamasında kullanılmak üzere olan Tourism Diary dergisini okuyucuları ile buluşturuyor.

Turizm Günlüğü’nün tecrübeli ekibi tarafından hazırlanan Türkiye turizmi odaklı dergi, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü himayelerinde verilen Uluslararası Standart Süreli Yayın Numarası ISSN: ‘2757-9735’ ile talebe göre Türkçe, İngilizce ve Arapça olarak “Tourism Diary” adıyla basılı ve e-dergi olarak yayınlanacak.

AMAÇ VE HEDEFLER

Tourism Diary’ın öncelikli amacı Türkiye’nin daha fazla turist almasını teşvik etmek, iç turizm hareketliliğine katkıda bulunmak ve Türkiye’den daha fazla turist almak isteyen destinasyonların tanıtımına katkı sunmak.

Seyahat teknolojileri alanındaki son gelişmeleri, Türkiye ve dünya turizmde öne çıkan seyahat trendlerini okuyucuları ile paylaşacak olan derginin hedefleri arasında, hem güncel bir ‘turizm ve seyahat dergisi’ olmak, hem de turist için rehber olmak var.

Dergi; turizm profesyonellerinin katıldığı workshoplar, seyahat ve turizm fuarlarında ziyaretçi ve profesyonellere dağıtımı ile ülkemizin yurt dışı tanıtımında önemli bir rol de üstlenecek.

DAĞITIM BİLGİSİ

  • Derginin her sayısı dijital olarak Milli Kütüphaneye EyDeS olarak anılan Elektronik Yayın Derleme Sistemi üzerinden yüklenmektedir.
  • Tourism Diary dergisinin her sayısı 36 milyon kullanıcılı dev bir platform olan Dergilik uygulamasını kullanan tüm operatör kullanıcılarına sunulmaktadır.
  • Dergi, Turizm ve Seyahat Gazetesi Turizm Günlüğü’nün katıldığı tüm yurt içi ve yurt dışı fuarların yanı sıra tüm otellere ücretsiz olarak gönderilecektir. Ayrıca tüm alışveriş merkezleri, motel, tatil köyü, restoran, bar, cafe-bar ve eğlence yerleri dağıtım kapsamında bulunmaktadır. Türkiye ile yoğun ticari ilişkileri olan ve Arapça ve İngilizce konuşan ülkelerin elçilik ve Ticaret Odaları’na da yollanacaktır.
  • Elden dağıtım, ücretsiz kargo ile gönderim ve abonelik sistemi ile okuyucularına ulaştırılacaktır.
  • Sektörel fuarlarda ilgililere “ücretsiz” olarak dağıtılacaktır.
  • Dergi aynı zamanda protokol listesinde yer alan kişilere de (sektör profesyonelleri, basın ve halkla ilişkiler şirketleri, ilgili kamu kurum ve kuruluşları gibi) ücretsiz olarak gönderilecektir.
  • KARGO BEDAVA dergimizi www.dbabone.com, www.dergiburada.com, www.n11.com, www.hepsiburada.com, www.trendyol.com, www.gittigidiyor.com ve www.amazon.com.tr online alışveriş sitelerinden kargo ücreti ödemeden satın alabilir, @getir, @yemeksepetibanabi ve @istegelsin‘den hızlıca sipariş verebilirsiniz. Ayrıca; Turkcell Dergilik @dergilik, dMags @dmagsnetwork, Vodafone dMags, Magzter @mobilemagzter gibi uygulamalardan kolayca yükleyip; telefon, tablet ya da bilgisayarınızda okuyabilirsiniz.

OKUYUCU PROFİLİ

Derginin öncelikli hedef kitlesi dünyanın her yerinden seyahat tutkunlarıdır. Turizm sektör profesyonelleri ve paydaşları, elçilikler, oteller, alışveriş merkezleri, gayrimenkul yatırımcıları, restoranlar ve alışveriş merkezleri, yurt içi ve yurt dışı fuar katılımcıları da ana okuyucu kitlesini oluşturmaktadır.

YAYIN PERİYODU

Üç aylık periyotlar ile yılda dört kez yayınlanacaktır.

TURİZM VE SEYAHAT DERGİSİ DİJİTAL ORTAMDA DA SİZİNLE

Tourism Diary dergisinin her sayısı öncelikli olarak 2020’de 8 buçuk milyon trafik alan www.turizmgunlugu.com’da “Tourism Diary” başlığı altında internete taşınacak. İnternet aracılığıyla okuyucu sayısı katlanacak haberlerin aylık ortalama 500 bin okuyucuya ücretsiz ulaşacağı öngörülürken, Google aramalarında da üst sıralarda yer alması amaçlanıyor.

DERGİ KATILIMCILARINI DÜNYA FUARLARINA TAŞIYOR!

Öncelikle Türkiye’deki turizm ofislerine ücretsiz kargo ile gönderilecek olan dergi yurt dışı fuar ve workshoplar ile dünyaya açılacak. Türkiye ile yoğun ticari ilişkileri olan ve ülkelerin elçilik ve Ticaret Odaları’na da gönderilecek olan dergide yer alacak oteller ve destinasyonlar; hem yurt içinde hem de yurt dışındaki en önemli fuarlarda tanıtım imkanı bulacak.

Keyifli okumalar…

Dergimizi E-dergi formatında okumak için turizmgunlugu.com’u takipte kalmayı unutmayın!

Kaynak : Turizm Günlüğü

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu